Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Επιστροφή

Επιστροφή λοιπόν στην πόλη. Με άλλη διάθεση, καθώς φέτος επιλέξαμε μακράς διάρκειας διακοπές, κάτι που είχαμε ανάγκη εδώ και καιρό. Με καλή παρέα από τα παλιά όπως είπα, αλλά και άλλους.
Η αναπόληση του αγαπημένου μας νησιού φυσικά δεν έλειπε, αλλά μετά την ενημέρωση ότι φέτος έτεινε να γίνει παιδική χαρά μάλλον η επιλογή να μην πάμε μας βγήκε σε καλό. Άλλωστε, καλλιτέχνες άνθρωποι είμαστε που θέλουμε την ηρεμία μας για να διαλογιστούμε πνευματικά, δεν είναι και ό,τι καλύτερο να νταντεύουμε μικρά. Έτσι λοιπόν οι καλλιτεχνικές μας μπαταρίες (και όχι μόνο) είναι γεμάτες για ένα χειμώνα που φαίνεται αρκετά δύσκολος για όλους. Θα φανεί.
Καλή συνέχεια σε όσους απολαμβάνουν ακόμα τις διακοπές τους.

Υ.Γ. Παρ' όλες τις προσπάθειές μου δεν έγινε κατορθωτή η συνάντηση bloggers στις ακτές του Ιονίου με κύρια ευθύνη του red road. Οψόμεθα για την επόμενη συνάντηση όταν αυτή καταστεί δυνατή.

7 σχόλια:

  1. Δεν φταίει μόνο ο red road φταίω και 'γω!
    Αλλά γιατί δεν επέμενες και ΄συ ρε παιδάκι μου; Σου χρωστάμε μια συνάντηση!
    Νά ΄σαι καλά, χάρηκα που σε ξαναείδα μετά από κάμποσο καιρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. OK antigeitonies, δεν θα χαθούμε και τελείως. Μπορεί να βρισκόμαστε σχετικά μακριά αλλά κάπως θα το κανονίσουμε. Καλή συνέχεια. Κι εγώ χάρηκα που σε ξαναείδα.
    Υ.Γ. Το Κόκκινο Πρίσμα έλειπε, που νομίζω θα έκανε τη διαφορά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευτυχως που έλειπα. Διότι η οικιοποίηση του τίτλου και του εμβλήματος των θρυλικών Βιετκόνγκ δεν θα περνούσε έτσι απλά.

    Μια μελανή στιγμή στην ιστορία του επαναστατικού κινήματος που θυμίζει άλλες εποχές που κάτι ντεμέκ επαναστάτες τρέχανε στα υπουργεία για να κατοχυρώσουν τίτλους εντύπων για να τους καβατζώσουν την επαύριο που την έκαναν με τα παρεάκια τους για άλλες παραλίες.

    Η σημαία των Βιετκόνγκ (και η σημαία του Πολυτεχνείου) ανοίκει στο λαό, όχι στον Ζαν Σακ (και το ΠΑΣΟΚ αντίστοιχα).

    Καταγγέλλω τον ΚΚ που αποτέλεσε επιρροή και μέλος του μετωπικού ποδοσφαιρικού σχήματος (ούτε καν των Βιετκόνγκ) και εμφανίστηκε κι αυτός σαν όψιμος θιασώτης των ψευτο-"Βιετκόνγκ".

    Η συνάντηση των bloggers μπορεί να γίνει στο κέντρο λήψης των αποφάσεων με το νέο ακαδημαϊκό έτος. Θα προτιμούσα την ΛΔ του Βορρά αλλά τα όνειρά μας στην πρωτεύουσα μας στείλαν...για να μιλάμε πάντα χαμηλόφωνα οπότε η πουτάνα η εσωτερική μετανάστευση αποφασίζει για μας χωρίς εμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βλέπω τα νέα ταξιδεύουν γρήγορα στην μαρτυρική νήσο εκτός και αν έχεις επιστρέψει στο βασίλειο της Αθήνας.
    Anyway, δεν υπήρξε προσπάθεια ανασύστασης των Βιετκόνγκ. Έγινε μία παρουσίαση για να θυμηθούν οι παλιότεροι (που το πετύχαμε) και για να μάθουν οι νεότεροι (αυτοί μάλλον δεν κατάλαβαν τι έγινε).
    Πάντως η κατανάλωση άφθονου τρικαλινού τσίπουρου κάτω από την ιστορική σημαία ήταν ένα γεγονός που θύμιζε τα παλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έτσι είναι, αυτοί που τιμούνε την ίδρυση των Βιετκονγκ, και υψώνουνε τις σημαίες τους στα κάμπινγκ (μάλιστα με προσωπική ανάληψη ευθύνης, ως συμμετέχοντες στα πρώην συλλογικά όργανα, τα οποία ο σύντροφος συνεξέλεξε, αλλά τώρα κάνει πώς δε θυμάται και κάνει ότι τάχατε ήμασταν... ποδοσφαιρισταί!) λοιδωρούνται.

    Επειδή δεν είναι καμία ΠΑΣΠ να κρατάω σημαίες, στην επόμενη σύσκεψης στην ΛΔ του Βορρά θα επιστρέψω την δεύτερη σημαία που τυπώσαμε στον σύντροφο, να την κάνει ό,τι νομίζει αυτός καλύτερα, αφού εμείς κυνηγάμε καρέκλες!

    Πιστεύω ότι τέτοιες κριτικές δεν αρμόζουν στο πολιτικό επίπεδο των Βιετκονγκ, και μάλιστα δημόσια, ώστε να μπορούν να αξιοποιηθούν από τον ταξικό εχθρό και τον καλώ να αναλέσει στο όνομα της συναγωνιστικής ενότητας. Η κριτική να γίνει όπου πρέπει και όπως πρέπει.

    Δηλαδή στη Ναυτιλιακή με τσίπουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά ούτε για ποδοσφαιριστής δεν έκανες, το πέρασμά σου από τους Βιετκόνγκ ήταν σαν αυτό της Μπίλιως Τσουκαλά από το ΕΚΚΕ.

    Και όσο για τις κριτικές να σου υπενθυμίσω πως τέτοιες και καλύτερες (χειρότερες) και μάλιστα ιδιόγραφες έγραφα εκ μέρους του ΠΓ του ΚΣ της ΚΕ των Βιετκόνγκ κι εσύ χειροκροτούσες.

    Ραντεβού στη ναυτιλιακή, η οποία μου φαίνεται πως έριξε ένα κλικ την ποιότητα κι ανέβασε ένα κλικ τις τιμές

    ΑπάντησηΔιαγραφή