Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Οι "ιερές αγελάδες", οι ιερόδουλοι και οι ευνούχοι!

Λόγω των εξελίξεων το "Σκοτώνουν τους καλλιτέχνες όταν γεράσουν" αντιγράφει και προσυπογράφει ένα από τα καλύτερα κείμενα που διάβασε για το θέμα της ΕΡΤ στο διαδίκτυο από το φίλιο ιστολόγιο Αντίσταση στις γειτονιές.


Οι "ιερές αγελάδες", οι ιερόδουλοι και οι ευνούχοι!


"Ιερές αγελάδες" οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ. Ταυτίζοντας τους χιλιάδες μπλοκάκιδες και μικρομισθωτούς της πλειοψηφίας των εργαζόμενων με τους κομματικούς εγκάθετους, με τα παπαγαλάκια κάθε εξουσίας. Όσο "ιερές αγελάδες" είναι οι ναυτεργάτες που έχουν να πληρωθούν κάτι μήνες, όσο ιερές αγελάδες είναι οι εργαζόμενοι του Μετρό, της Ελληνικής Χαλυβουργίας, των δεκάδων εργοστασίων που έκλεισαν ή δεν πληρώνουν τους εργάτες, οι χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι που τους πετσόκοψαν τους μισθούς και ετοιμάζονται να πάρουν το δρόμο της ανεργίας, οι επιστρατευμένοι καθηγητές, οι συνταξιούχοι των οσονούπω 300 ευρώ σύνταξης, το (επίσημα) ενάμιση εκατομμύριο άνεργοι, οι χιλιάδες άστεγοι, οι πάνω από 4000 αυτόχειρες, οι χιλιάδες μικροεπαγγελματίες που χρεοκόπησαν και πάει λέγοντας. Όλο αυτό το κατεστημένο των τελευταίων 40 χρόνων. 
Και τα λένε αυτά οι ιερόδουλοι της ΕΕ, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ, των Ευρωπαίων και Αμερικάνων νταβατζήδων, αυτοί που ξεπουλάνε ότι με το αίμα τους και τον ιδρώτα τους έχτισαν οι "ιερές αγελάδες" για να το χαίρονται οι ..."πραγματικοί δημιουργοί" αυτού του τόπου βιομήχανοι, ξενοδόχοι, εφοπλιστές, εργολάβοι κλπ. Που έχουν κόψει τη γη, τον ουρανό και τη θάλασσα αυτής της χώρας σε οικόπεδα και τα ξεπουλάνε όσο όσο! Το λένε αυτοί που θέλουν "πατριωτικά" να μετατρέψουν αυτή τη χώρα σε ένα απέραντο μπουρδέλο μπροστά στο οποίο η Μύκονος θα μοιάζει με ...εκκλησία, "Βαριά βιομηχανία" του τουρισμού το λένε! Αυτοί που στάζουν τα σάλια τους όταν λένε τη λέξη "οι ξένοι", όταν αφορά τα αφεντικά τους, που πάντα είναι καλύτεροι απ' όλους. Αυτοί που κάνουν τα πάντα για να μας διαιρέσουν κανιβαλίζοντας ο ένας τον άλλο. Αυτοί που αφού μας πήραν το μισθό και τη σύνταξη, αφού μας έκοψαν τη παιδεία και την υγεία, αφού τώρα ετοιμάζονται να μας πάρουν και τα σπίτια, στο τέλος θα (ήθελαν να) μας πάρουν και την ίδια τη ζωή μας. Μιας και κάμποσοι θα περισσεύουμε. Αρκεί να είναι καλά οι "πραγματικοί δημιουργοί" αυτού του τόπου και οι νταβατζήδες.
Και από κοντά και οι ευνούχοι του νεοναζιστικού υπερπατριωτισμού που καταγγέλλουν τους διεφθαρμένους ιερόδουλους ταυτιζόμενοι πλήρως μαζί τους, σε όλα όσα λένε και κάνουν, που βλέπουν τον Γερμανό υπεράνθρωπο και ηδονίζονται, και που ποτέ μα ποτέ τους δεν είχαν τα κότσια να ρίξουν μια σφαλιάρα σε κανένα εκπρόσωπο των διεφθαρμένων, παρά μόνο νύχτα και κατά ομάδες βγαίνουν για να χτυπήσουν και να σκοτώσουν κανένα αδύναμο φουκαρά ή έστω πρωί και στον αέρα σε καμιά αριστερή γυναίκα βρίσκοντας ελεύθερο το πεδίο από τους κιοτήδες. Δε χάνουν ευκαιρία να στραφούν κατά των εργαζόμενων, κατά του λαού, είτε στην ΕΡΤ, είτε στα καράβια, στα εργοστάσια, στα σχολεία, είτε ακόμη και στη Τουρκία στην οποία υποστηρίζουν τον κατά τα άλλα μισητό μουσουλμάνο εχθρό. 
Δεν ξεσηκώθηκε κανείς λέει όταν απολύονταν χιλιάδες εργάτες από τις επιχειρήσεις των "δημιουργών". Μάλλον δε θέλει να θυμούνται το φόβο που πέρασαν για κάμποσο διάστημα από το 2χρονο θρίλερ που άλλους κόντεψε να τους διαλύσει και άλλους τους διέλυσε τελείως. Εφιάλτης τους είναι η καλύτερη επανέκδοση του θρίλερ, γι΄αυτό εξοπλίζουν τους γενίτσαρούς τους όσο καλύτερα μπορούν και κάνουν επίδειξη δύναμης χρησιμοποιώντας τους δικούς τους υπηρέτες, που δήθεν εκπροσωπούν τις "ιερές αγελάδες", για να την εμποδίσουν. 
Μόνο που θα έρθει η ώρα και ο εφιάλτης του ύπνου τους θα γίνει ο τρόμος της πραγματικότητάς τους, τότε θα δουν τι κάνουν οι αγελάδες και οι ταύροι όταν έρθει η ώρα να υπερασπιστούν τη ζωή τους και τα ...μοσχάρια τους. Τότε θα δουν τι εστί κέρατο και πως χρησιμοποιείται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου